Etiketter

, , , , , ,

Om gårdagen var jobbig och slitig med usel klungkörning, så var dagens etapp raka motsatsen. Värmen höll sig på en lite mer lagom nivå, vinden hade vi till och från faktiskt även i ryggen, klungan var mindre och med några få undantag så fungerade klungkörningen toppen! Större delen av turen var ren njutning. Jag hade en liten svacka efter Varbergsdepån när det var ryckig körning på cykelbanor som gjorde att mina ben började krokna lite. Men när vi väl kom ut på landsvägen igen och jag petade i mig en gel, så vände allt och flöt på lätt hela vägen in i Göteborg.

Jag höll dock på att göra en snygg vurpa när vi skulle rulla iväg efter en kisspaus. Hade klickat i fötterna, vridit styret och lyckats lirka in foten på fel sida om hjulet. När jag försökte rulla iväg och vrida tillbaka styret tog det tvärstopp och jag klappade knät i styret. Tappade helt balansen och höll på att gå i backen. Troligtvis mer smärtsamt för egot än för kroppen. I ren panik lyckades jag ändå göra någon form av bunnyhop och rulla iväg med hjärtat i halsgropen.

Vid starten i Halmstad

Vid starten i Halmstad

Titta havet!

Titta havet!

Depån i Varberg

Depån i Varberg

Varberg

Varberg

I Kungsbacka bjöds det på pannkakor

I Kungsbacka bjöds det på pannkakor

Depån i Kungsbacka

Depån i Kungsbacka

SAM_0990