Etiketter

, ,

Snart är det dags!

Den 3 – 11 augusti 2013 cyklar jag tillsammans med massor av fantastiska människor mellan Lund och Stockholm, 125 mil, för att samla in pengar till Barncancerfonden genom cykelloppet Ride of Hope. Loppet är Sveriges längsta välgörenhetslopp på cykel.

Förutom att pengarna jag betalar för att få vara med, går till Barncancerfonden, så vill jag göra något mer för att hjälpa till. Därför har jag, via Barncancerfonden, startat en insamling där alla ni kan hjälpa till också. Bra va, ni behöver inte ens cykla! (Om ni nu av någon konstig anledning inte skulle vilja det…)

Även om du inte cyklar själv kan du alltså stödja både Barncancerfonden och mig under mina 125 mil. Genom den här insamlingen vill jag samla in så mycket pengar det bara går för att visa mitt stöd. Sätt in den summa du kan avvara (20, 50 eller 100 kr) och hjälp oss under vår resa mot Stockholm och en värld utan barncancer.

Klicka här för att komma till insamlingen. Tack snälla för att ni hjälper till!

Förra årets start i Katrineholm

Förra årets start i Katrineholm