Etiketter

, ,

Jag orkar inte ens vara besviken. På sin höjd blir jag lite avundsjuk när jag läser alla statusuppdateringar om folk som är på väg till, eller redan är på plats i Ystad. Vi skulle ha åkt i morse. Istället ligger vi hemma och knaprar piller. Halsfluss och 10 dagars sjukskrivning. Inte riktigt så jag hade planerat helgen. 

I måndags när jag började känna mig risig hoppades jag att jag skulle hinna bli frisk till på fredag. I tisdags när jag blev betydligt sämre ville jag fortfarande inte kasta in handduken. Men efter att vi var till vårdcentralen igår och fick bekräftat att vi båda har halsfluss var det bara att ge upp. Det blir ingen tävlingspremiär för mig i helgen. Den får vänta ca två veckor. Intalar mig själv att ett KM är en bättre nivå att premiära på, än ett SM. Och även om det inte är långt kvar av den här säsongen, så kommer det många säsonger framöver. Jag hinner tävla. Bara inte just den här helgen.

Men det kommer bli en jobbig helg när tävlingarna drar igång, penicillinet börjat göra verkan och febern släppt. För även om min kropp inte kommer vara i tävlingsform då heller, så kommer mitt huvud tro det. Då kommer jag eventuellt vara lite bitter.

2013-07-25 10.03.08