Etiketter

, ,

Det där med att blunda och hoppas på det bästa för att slippa bli smittad av influensa, det verkade inte fungera helt tillfredsställande. Tyvärr. Just nu sitter jag med en hals som är röd och så svullen att jag knappt kan svälja. Jag har haft halsfluss alldeles för många gånger för att inte känna igen symptomen. Det enda som inger hopp är att jag inte har någon feber och inte mår dåligt i övrigt, så än kan det vända och stanna vid halsont. Nu är det fullständig vila och KanJang som gäller! Fokus ligger nu på att bli frisk. Jag har fortfarande några dagar på mig. Jag är en positiv person, jag tänker INTE kasta in handduken än. Däremot förstår till och med jag att det vore förenat med livsfara att ställa sig på startlinjen i det skick jag är nu. Det är ju bara en tävling. Det kommer fler. Och som sagt, det är ju flera dagar kvar. Jag tar en dag i taget. Nu behöver jag allas tummar och husmorsknep för att bli frisk. Helst redan imorgon…

cycling-coach-change