Etiketter

Jag har fått några försynta påpekningar om att jag inte har bloggat någon träningsplanering sen v.26… Nä, det blidde liksom så när jag gick på semester. Tränat har jag fortfarande gjort. Såklart. Men mycket tid har tillbringats på vägarna, på fyra hjul istället för på två hjul. Det är svårt att planera träningen när man är ute och reser. Speciellt när man inte riktigt vet var man ska och när barnen är med. Alltså valde jag att inte planera, för att slippa dåligt samvete över pajad träningsplan, och istället försöka klämma in träningen där den passade. Det är ju trots allt semester!

Den här veckan blir det lite mer planering, men mest i form av lugna pass i början av veckan för att hålla igång benen inför tävlingspremiären i helgen.

Måndag 24/6 – VILA/Långpromenad

Tisdag 25/6 – 120 min lugn klungkörning

Onsdag 26/6 – 90 min lugnt rull med några spurter

Torsdag 27/6 – 60 min lugnt rull

Fredag 28/6 – Veteran-SM i tempo

Lördag 29/6 – Veteran-SM i partempo

Söndag 30/6 – Veteran-SM i linje

planering