Etiketter

, , , , , ,

Idag står det vila på schemat. Aktiv vila för att glädja det håriga yrvädret hemma. Ser fram emot en lång skön skogspromenad efter jobbet. Påbörja en ny ljudbok kanske? Min rumpa kommer också bli glad av en skogspromenad. Den gör just nu rätt ont… Hängde med Hannas löpgrupp i går morse. Löpning, styrka och en massa garv. Mycket ben- och rumpträning blev det. Det känns idag. Härligt!

Jamen såhär kul kan man väl ha när man tränar tillsammans!

Jamen såhär kul kan man väl ha när man tränar tillsammans!

Kvällen bjöd på cykling i finvädret. Tanken var att jag, Per och Thomas skulle ta ett lugnt distanspass på ca 8-10 mil. Men eftersom Per hellre ville ligga under filtar med feberfrossa, så blev det bara jag och Thomas. Och eftersom, eh… ja, det är så roligt att cykla fort, så blev det inte så mycket lugnhet över den turen. Benen kändes lite sega efter morgonens löpning, men det blev aldrig direkt sämre. Så i de sista 3,5 milens uppförsbackar började jag gilla känslan och hade kunnat trycka på ytterligare. Men Thomas verkade inte hålla med mig om den sköna känslan i benen, så vi tog det lite mer lagom. Vilket troligtvis var bra, eftersom jag fick komma hem utan att varit nära att vägga, vilket var fallet under solorundan i lördags.

Thomas

Soligt och varmtRockesholmRockesholm