Etiketter

, ,

Eller ”Bäst som det regnade så kom det en skur”… Per kollade väderleksrapporten igår och konstaterade att det var bäst att cykla idag på morgonen, för på em skulle det regna. Dessutom hade vi en massa annat att stå i under dagen, så 6.30 ringde den där hemska väckarklockan. En söndagmorgon. Inga barn som vaknade tidigt. Då ställer vi väckarklockan. För att sticka ut och cykla. I regnet. För nog regnade det, trots att SMHI hade lovat motsatsen.

Hårdkörning med mosiga ben. Alltid lika kul… 75 blöta minuter i partempo. Sen rullade vi hem till Linda och plockade upp henne. Dumpade Per hemma och sen socialcyklade jag och Linda i 80 minuter. Perfekt nedvarvning i trevligt sällskap. Borde göras oftare. Och tillsammans med den tredje gringon. Bättring Marit!

Bidde inga bilder idag. Kameran hade garanterat dött drunkningsdöden då…