Etiketter

, ,

Igår rastade jag crossen som omväxling. Jag blir lika förvånad varje gång över hur fruktansvärt TUNG den är, när man är van vid racern. Det är inte riktigt min grej att köra i skogen. Jag är för feg för att köra riktigt fort, och köra sakta är ju inte så kul… Men att cykla uppför sega backar med rullgrus är ju bra för både benstyrkan och flåset, och det är åtminstone lite annat än att köra landsväg.

Det blev ingen lång sväng, jag var ute i 50 minuter och pulsmässigt så blev större delen av passet nån form av återhämtningspass. Men jag cyklade i allafall, det var rätt kul ändå, solen sken och jag blev svettig och hungrig. Så det var betydligt bättre än att inte cykla alls.

Inte direkt tekniskt... Precis i min smak :)

Inte direkt tekniskt… Precis i min smak 🙂

SAM_0847 SAM_0850