Etiketter

, , , ,

Igår var en riktigt trevlig träningsdag, fick sällskap på båda passen! På lunchen var jag och Henrik ute och sprang. Varmt och skönt och nästan helt vindstilla. Benen pinnade på bra och magen kändes återställd. Betydligt trevligare att springa med sällskap kan man lätt konstatera iallafall. 5km i 5:10-tempo, inte illa pinkat på en lunch…

Såhär fort sprang vi. Typ.

Såhär fort sprang vi. Typ.

Kvällspasset var tänkt att bli med cross i skogen, eftersom jag inte känner mig så pepp på att sticka ut och cykla landsväg ensam. Det är nackdelen med att cykla en massa i grupp, med snabba tjejerna, då blir det sååå tråkigt att köra själv sen. Per hade redan cyklat och när jag kom hem från jobbet (han har semester) och såg inte ut som att han behövde cykla mer… Däremot var Leif cykelsugen, så vi bokade in en dejt och tog en runda till Örebro med omnejd. Ingen kvällsmat, övertidsjobb och allmänt runtstressande innan jag kom iväg gjorde att kroppen var riktigt härligt slut när jag kom hem igen. Ja lunchlöpningen gjorde nog sitt till också… Men vi hade sjuk tur med vädret! Solen sken där vi körde, men runt omkring oss tornade svarta moln upp sig. På många håll var asfalten blöt. Men inte en droppe regn på de första 7 milen. När vi kom till Nora började det skvätta lite. När jag kom till Gyttorp vräkte regnet ner. Den sista kilometern gjorde att jag var dränkt när jag kom hem. Årets blötaste cykeltur, men det var trevligt ändå!