Etiketter

, ,

Jag har ju checkat av de flesta av mina uttalade mål med cyklingen i år. Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan. Det sista målet, att börja tävla linjelopp i D30, är det som inte har hänt än. Jag har skaffat mig masterslicens och kikat runt lite på lite olika tävlingar. Men det är lite trassligt med planeringen. Jag vill helst inte starta med ett GP, sen har vi ju beredskapen på jobbet i kombo med att tjejerna är hos oss varannan vecka. Detta gör att det inte blir så många tävlingar kvar att välja på. Jag var ju i Stockholm och körde träningstävling med bara tjejer och det var ju superkul, men längre än så har jag inte kommit än.

Men nu har jag alltså fått tummen ur och anmält mig till min första tävling. Och när jag ändå håller på, så blev det SM. Visserligen för veteraner, men ändå. Så om nästan 5 veckor får ni hålla tummarna för mig. Kollar man listan över anmälda idag så ser det ut att kunna bli en promenadseger… Men jag vet ju fler som kommer köra i min klass, så det ska nog bli bra!

deltagarförteckning