Etiketter

,

Inte har det blivit mycket av träningen den här helgen inte. Midsommarafton var planerad vilodag. Igår vaknade jag på helt fel sida. På morgonen var jag härligt pms-irriterad. Efter frukost övergick irritationen till trötthet/apati/ledsenhet. Resultatet blev att jag inte fick nånting gjort överhuvudtaget. Vid lunchtid ringde Linda. Hon och Marit skulle ut på en långpromenad och undrade om jag ville följa med. Egentligen ville jag helst krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. Men jag insåg att en skön skogspromenad med vänner var precis vad jag behövde. Milo verkade tycka att det var ett klokt beslut. Efter det kändes det lite bättre, men jag fick fortfarande inget gjort. Släppte på alla ”måsten” och slappade mig igenom midsommardagens gråa regndis.

Idag då? Vaknade på rätt sida. Har fått massor gjort. Men träningslusten har inte riktigt infunnit sig. I morse skulle jag ha sprungit med Hannas löpgrupp, men det glömde jag tyvärr bort. Kom på det 15 minuter efter att vi skulle ha kört igång. Och så blev det med det. Ett par gånger har jag blivit lite lite sugen på att sticka ut och ta en crosstur i skogen, men just då har det såklart inte passat så bra. (Det var väl därför jag blev sugen just då…) Skyller på att huset behövde städas, sängar bäddas rent, garaget rensas osv osv. Dessutom har jag faktiskt lite ont i halsen. Lite. Och det regnar. Och så är det ny vecka i morgon. Den här veckan är ju ändå en katastrof ur träningssynpunkt, så nu gör jag som kungen och vänder blad…

Sommartjejer

Sommartjejer