Etiketter

, , , ,

Nu är ju Vätternloppen över för i år och det är dags att ta sikte mot nya mål. De flesta av mina övriga mål i år har ju (såklart) att göra med cykling. Men några få innefattar även andra konstiga aktiviteter. Som att köra hinderbanan på Tough Viking. Efter att nästan helt ha fokuserat på cykling de senaste 8 månaderna, så lämnar min överkroppsstyrka en del övrigt att önska. Löpningen funkar hyfsat fortfarande, förutom att jag oftast tycker att det är fruktansvärt tråkigt. Men att klättra runt i nät och gå armgång och andra apliknande övningar, det kommer kräva sin träning.

Jag och Linda körde 60 minuter löpning och hinderbana i tisdags. Det gick hyfsat. Det är ju trots allt drygt 2 månader kvar. Däremot har min mage inte riktigt återhämtat sig efter VR. Fick ganska omgående kramp i magen när vi började springa. Den släppte under hinderbanan, men riktigt bra kändes det inte.

Igår skulle Linda hänga med mig ut på backintervaller på cykeln, men det slutade ändå med att jag fick köra en sen kvällsrunda själv. Totalt opepp eftersom jag hade räknat med sällskap. Bättrade dock på min QOM mellan Gyttorp och Striberg. Men återigen, magen kändes inte alls bra. Och inte resten av kroppen heller. Pulsen var extremt låg (för att vara jag). Det tog en hel kvart innan jag var uppe i 80% av maxpuls, och det händer typ aldrig annars. Uppenbarligen är kroppen inte återställd efter Vättern, eller så har jag nåt skit på G i kroppen. Nu är det iallafall vila i två dagar som gäller. Ladda batterierna för att ta nya tag mot nya mål.

Jag och Jessica efter målgången på VR

Jag och Jessica efter målgången på VR