Etiketter

, , , ,

Nyss hemkommen och kraschad i soffan, efter att ha fått barnen i säng och tömt det mesta ur husbilen. Helgen har varit helt fantastisk med massa härlig cykling, tangerat banrekord på Tjejvättern, kapat PB på Halvvättern med 35 minuter, Ida har premiärat på Minivättern. Och soool i fyra dagar. Inte mycket mer att önska.

Det kommer mer detaljerade race-reports från båda loppen. Förhoppningsvis imorgon, för då tänker jag unna mig en vilodag. Because I´m worth it! Men först måste jag väl pallra mig iväg till jobbet misstänker jag…

Jag bjuder på några bilder från helgen iallafall.

Foto: Kristin Carlén

Foto: Kristin Carlén

 

Lilla mamsen körde ju också Tjejvättern

Lilla mamsen körde ju också Tjejvättern

Provmontering av flaggan

Provmontering av flaggan

Tjejerna har smittats av cykelfebern - de har cyklat och cyklat och cyklat. Och så har de cyklat.

Tjejerna har smittats av cykelfebern – de har cyklat och cyklat och cyklat. Och så har de cyklat.

Starka Tjejvätternbrudar

Starka Tjejvätternbrudar

Starka Halvvätternbrudar

Starka Halvvätternbrudar