Etiketter

Nu börjar det banne mig dra ihop sig till både det ena och det andra… På torsdag tar jag familjen, husbilen och allt pick och pack och drar till Motala. Det blir lite minisemester och ta det lugnt. Man måste ju acklimatisera sig lite 😉 . I början av veckan är det lite tight med träningstiden. Just nu är jag i huvudstaden på kurs. Kommer hem i morgon em. Så eventuellt klämmer jag in lite maxintervaller imorgon kväll. Det får bli på trainern isåfall, för jag är ensam med tjejerna. Jag skriver eventuellt, för finns inte motivationen så ser jag inte riktigt poängen med att tvinga mig själv just nu. Det är lite för sent för det.

Måndag 3/6 – VILA

Tisdag 4/6 – Ev. 30-45 min VO2max-intervaller på trainern

Onsdag 5/6 – VILA

Torsdag 6/6 – 90 min racer

Fredag 7/6 – 45 min lugnt rull

Lördag 8/6 – Tjejvättern (rekordförsök med SubXX)

Söndag 9/6 – Halvvättern (rekordförsök med SubXX)

Köpte en ny cykel nu i kväll. Nåt för Vätternrundan kanske?

Köpte en ny cykel nu i kväll. Nåt för Vätternrundan kanske?