Etiketter

, , ,

Skulle ju cykla idag. Har tydligen blivit solskenscyklist. Hittade på en massa bra anledningar (undanflykter) till varför jag inte skulle cykla idag. En av de bättre (enligt mig själv), var att jag är fulltränad. Det blir inte bättre än såhär. Nu ska jag vila mig i form. Så vill ni läsa om träning, så får ni läsa om det nån annanstans ett tag framöver. Jag har tränat färdigt.

Nej, jag insåg också bristerna i det upplägget. Så jag tog en löptur istället. Det tråkiga cykelvädret var istället ett helt perfekt springa-i-skogen-väder. Skuttade runt på 6,5 km stigar i behagligt tempo och bara njöt av att vara fulltränad. Sen spurtade jag lite uppför sista backen och sen kände jag mig allt annat än fulltränad.

Ja just det, det är ju onsdag, så jag har bloggat på SubXX-bloggen också. Skrivkramp, oh yes. Så det är i stort sett samma blaj som jag skrev här igår.