Etiketter

, , , , , ,

Idag tänker jag hävda pollenallergi… Har i och för sig aldrig haft problem med det tidigare, men det verkar ju vara väldigt vanligt, så varför inte. Eller så beror dagens jobbiga pass bara på att jag haft total cykelvila i fyra dagar. Och i stort sett total vila. Inte bra för benen. De var seeeega. Och lungorna kippade efter luft hela tiden kändes det som. Tog en liten eftermiddagsrunda alldeles solokvist. Solen sken även om det var en del mörka moln på himlen. Var bara ute dryga timmen, men jag körde på rätt bra. Så gott det nu gick med blyben och pollenlungor…

Utvärdering av sadeln: Jag tror den är bättre än den gamla. Sittbenen kändes riktigt bra idag. Svårt att tänka bort skavsåren bara och avgöra vilket ont som kommer varifrån. Men det kändes mycket bättre idag iallafall, så jag är hoppfull.

Najsigt väder!

Najsigt väder!

Ett par skitben...

Ett par skitben…