Etiketter

, ,

Veckan har bjudit på nästan 37 soliga härliga cykelmil. Så nu känner jag mig väldigt nöjd för den här veckan. Nästa vecka blir det nog inte jättemycket cykling. Mina privata delar och min sadel lirar inte alls särskilt bra just nu. Nya sadeln som jag köpte igår funkade fint idag, sittbenen mådde bättre. Tyvärr har jag fått inflammerade hårsäckar som inte gillar att jag sitter och skaver i sadeln 30-40 mil i veckan… Så nästa vecka ska jag försöka satsa på lite mer löpning och kanske lite annat smått och gott. Åtminstone i  början av veckan.

Idag körde jag Roslagsvåren i Stockholm tillsammans med 11 andra SubXX:or från vår Sub 9-klunga. Per körde också med oss, han fick agera grindvakt. Ända tills hans fälg, ca 3 mil från mål, gick sönder och han fick åka servicebil till målet. Trist!

Vi gick ut som vi brukar göra, med ryck och slit. Efter en stund röt Susanne till åt oss att vi var tvungna att hålla koll på hastigheten och hur vi körde. Sen gick det genast mycket bättre. Till och från hade vi riktigt fint flyt idag – faktiskt större delen av banan. Vi körde kontrollerat och bra, även om vi fortfarande har saker att jobba på innan det blir perfekt. Mot slutet började de flesta blir rätt sega verkade det som. Vi hade tappat tre stycken och var bara nio som gick runt i klungan. Jag började gå lite tom på energi och började känna efter hur trött jag var. Inte bra. Men det var ju inte så långt kvar, så det var bara att försöka lägga de tankarna åt sidan och trampa på. Och vips så var vi i mål! Sluttid 3:55 nånting. Inte så jättefort, men fortfarande bra känsla inför Vättern!

roslagsvåren 2013(4)

roslagsvåren 2013(5)

roslagsvåren 2013(3)