Etiketter

, , , ,

Idag körde Noracyklisterna lagtempo. Det var tre starka grabbar och en stackars tjej med trötta ben som körde. Kollar man min pulskurva så verkar kroppen ha fått jobba ordentligt iallafall…

puls 20130516Innan vi stack iväg bytte jag till cross-sadeln. Min älskade sadel har inte kommit överens med min bakdel den här säsongen. Vad som är skillnaden vet jag inte, men jag får fruktansvärt ont i rumpan när jag cyklar. Det känns som att jag sitter på de inre sittbenen. Hade en liten förhoppning om att cross-sadeln skulle funka bättre. Fel fel fel. Den funkade sämre. Sista milen gjorde det så ont så jag blev illamående när jag satt ner. Det är jobbigt att stå när man redan är trött i benen. Idag var inte en av mina starkare om man säger så… Nu är det vila och mat som gäller imorgon, för på lördag och söndag måste formen vara tillbaks igen. Så det så!