Etiketter

, , ,

Äntligen hemma igen efter ytterligare en vända på västkusten. Den här gången var det kurs i Göteborg. Att sitta still och lyssna i två dagar var nästan jobbigare än att sitta på cykeln i fyra dagar.

Sista dagen på Tjörn knöt verkligen ihop säcken. Allt började falla på plats och nu ser jag verkligen fram emot Vätternrundan. Det känns skönt att man känner att man kan lita på varandra, att man vet hur de andra tjejerna cyklar, att vi får växlingarna att flyta mjukt både när vi tokkör och när vi tar det lugnare. Känslan är riktigt bra helt enkelt. Det är inspirerande att köra tillsammans med så många grymt starka tjejer!

Än så länge har jag fått ihop 248 mil på cykeln (utomhus) i år. Varav 42 cyklades nu i helgen. Och mer lär det bli. I helgen blir det dubbla motionslopp. På lördag är det Engelbrektsrundan i Norberg och på söndag är det Roslagsvåren i Stockholm. Ännu mer SubXX-cykling. Me like!

De flesta SubXX:or som var med på Tjörn (+ våra vägvisare/hangarounds)

De flesta SubXX:or som var med på Tjörn (+ våra vägvisare/hangarounds)

Taktiksnack

Taktiksnack

In action

Sub 9 in action

Snygga Sub9-klungan

Snygga Sub9-klungan