Etiketter

, , ,

Med risk för att verka mentalt instabil och allmänt förvirrad, med tanke på skitbenen jag drogs med igår… Men såhär kändes cyklingen idag:
SAM_0726Om jag får hålla mig frisk och fortsätta träna och får ta med mig de här kanonbenen jag hade fått tag i idag, så tror jag faktiskt att 8:15 runt Vättern är ett realistiskt mål. Sen kan mycket hända på vägen som man inte kan styra över, men det är en annan femma. Jag vet att jag kan, det är huvudsaken.

Idag har vi kört lite olika lagtempoövningar. Allt för att träna upp både fart och teknik, samt träna på hur vi ska agera om det blir luckor etc. Fantastiskt skön känsla att susa fram i ett riktigt bra samarbete i 40 km/h. Sen finns det fortfarande mycket kvar att önska när vi kör långsammare… Jag vet själv med mig att jag är orutinerad på klungkörning, det blir ju gärna så när man inte har en stor cykelklubb att träna med. Men jag lär mig hela tiden och försöker ta till mig av alla tips och råd.

Nu är det bara en cykeldag kvar innan det bär av hemåt igen och benen ska få lite välförtjänt vila.

SAM_0712

SAM_0713SAM_0714SAM_0715SAM_0716SAM_0718SAM_0719SAM_0723