Etiketter

, , , , , ,

Dag två på Tjörn börjar lida mot sitt slut. Dagen började tidigt med uppstigning 06.30. Efter frukosten rullade vi iväg på ett distanspass. Vi var indelade i grupper efter hur snabbt vi planerar att ta oss runt Vättern. Så med andra ord en Sub9-klunga och en Sub10-klunga.

Jag kände ganska snabbt att benen inte alls var med på noterna. Gårdagens intervaller satt fint i benen fortfarande. Dessutom hade jag ätit på tok för lite frulle tydligen. Kände mig energilös och som att jag fick kämpa hela tiden. Klungan gick ryckigt och odisciplinerat.

De första 10 milen, innan vi stannade för lunch var rätt tunga för min del. Det gick i och för sig lite lättare när jag, efter 5 mil, snäppte upp bakbromsen som hade legat på hela tiden. När jag sen fick i mig lunch vände livet till det ljusare. Så de sista knappa 5 milen hem efter lunch var de skönaste på hela dagen. Förutom att det blåste upp ordentligt då. Men då hade ju mina ben vaknat till liv igen, så det gick fint ändå.

Efter lunchen lade vi om planen lite också. Istället för att fokusera på att hålla hjulet framför, så koncentrerade vi oss på att hålla jämnt tempo. Vi bestämde en hastighet för det snabba ledet och en något långsammare för det långsammare ledet. Sen var det viktigaste att hålla igen och inte dras med om den framför drog upp tempot. På andra försöket gick det rätt hyffsat. Finns en hel del kvar att slipa på dock…

I natt kommer jag somna ovaggad. (Som om det någonsin är ett problem).

Uppsnack före avfärd

Uppsnack före avfärd

SAM_0702

Inte så actionfyllt som det ser ut... Vi klär bara av oss överdragskläderna ;)

Inte så actionfyllt som det ser ut… Vi klär bara av oss överdragskläderna 😉

Lyxigt med egen följebil

Lyxigt med egen följebil

SAM_0711