Etiketter

, , , , ,

Ja, då var den här dagen över. Fort har det gått! Lite mjukstart med cyklingen – och lite hårdstart… Vi började med att rulla i en stor klunga på typ 70-80 pers. En del hade köpt racer för tre veckor sedan. Och med andra ord aldrig kört i en klunga. En rätt spännande tur. Eller inte. Det gick riktigt saaaaakta. Och ryckigt. Vi körde så i dryga 90 minuter. Sen samlade vi ihop oss, delade upp oss i grupper om fyra, och körde lagtempo. Och där kom man ner på jorden igen…

Det var kul, men grymt jobbigt. Vi var rätt jämnstarka, men man fick bita i ordentligt för att komma in på rullen igen när man backade bak. 4×10 minuter, med 5 minuter rull emellan. Intensiteten gick ner rätt duktigt mot slutet. Men blodsmaken och mjölksyran avslöjade att det var ett bra träningspass.

Passar på att lägga upp bilden medan jag fortfarande har min QOM - inte många som har laddat upp än...

Passar på att lägga upp bilden medan jag fortfarande har min QOM – inte många som har laddat upp än…

Total cykeltid idag blev ca 3 timmar. Kvällen avslutades med god mat och många skratt. Och så en sväng till affären för att inhandla nödproviant. Typ bananer och choklad.

Nu är det läggdags, imorgon är det frulle 07:00 och kl 9 rullar vi iväg på ett distanspass.

Sovloftet i vår stuga

Sovloftet i vår stuga

SAM_0688

Mina lagtempokamrater Charlotte och Amelie

Mina lagtempokamrater Charlotte och Amélie

Natti natti!