Etiketter

, , ,

Jag, Per och Leif skulle köra lagtempo idag. Men på eftermiddagen konstaterade vi att det nog inte var värt att sticka ut i det här vädret. Spöregn och blåst lockade inte jättemycket efter de senaste solskensrundorna. Konstigt hur snabbt man blir bortskämd! Per kände efter lite extra och hade tydligen ont i halsen också… Jag velade fram och tillbaka om jag skulle sätta fast cykeln i trainern, eller om jag skulle ta en sväng själv ute (vädret bättrade ju faktiskt på sig framåt kvällen), eller om jag skulle hoppa över träningen helt och hållet idag. Det slutade med att jag stack ut en liten sväng ändå. Solen sken och bortsett från den eviga vinden och att det skvätte rätt mycket vatten och lera från asfalten, så var det riktigt trevligt.

Hade tänkt köra 30 minuter mot Hällefors, vända och sen ta rundan runt Striberg. Benen var riktigt sega efter i söndags, så jag tänkte försöka ta det rätt lugnt. Men jag hann bara cykla i 25 minuter innan beredskapstelefonen ringde. Jag blev idiotförklarad för att jag cyklade så långt frivilligt, och lovade att skynda mig till jobbet. Så mycket för den lugna rundan med de sega benen…

I morgon bitti ska jag plocka upp en annan SubXX:a i Örebro och glida vidare mot Motala. Där ska vi möta upp flera glada cyklissor och köra Tjejvättern-banan. Det ska bli riktigt gött!! Och vädret ser ut att bli toppen – bara en sån sak.