Etiketter

,

Det här skulle ju bli ett inlägg om vilken fantastisk och cyklig helg jag har haft. För jag har haft en alldeles perfekt helg ur de flesta avseenden. Men en liten detalj förtog den totala glädjen. I morse åkte jag till Stockholm för att köra ett träningspass tillsammans med tjejerna i SubXX Stockholm. Hade sett fram emot det hela veckan, vädret skulle bli perfekt och jag var tokladdad. Så visar gps:en mig fel. 3 mil för långt. Efter att ha snurrat runt runt runt och letat utan gps, så var jag på plats. En timme efter att jag skulle ha varit där. Så jag körde alltså närmare 60 mil totalt idag (med felkörningarna), för att cykla ensam. Det hade jag kunnat göra på närmare håll. Jag är fortfarande lite sur. Träffade tjejerna efteråt, de satt och fikade när jag kom tillbaks efter min blåsiga solorunda. Träningsmässigt var det nog hårdare att köra själv, jag körde på finare vägar och slapp bli inblandad i en vurpa. Men ändå. Jag är en smula bitter.

Allt annat grejt i helgen får jag återkomma till. Just nu är jag inte riktigt på humör…

Svårcyklat...

Svårcyklat…

Jag hann ju träffa tjejerna en stund iallafall

Jag hann ju träffa tjejerna en stund iallafall