Etiketter

Nu har jag bokat in ett nytt Padillatest hos Mattias Reck. Vi skulle ju ha gjort ett i februari, men då låg vi ju med feber och luftrörsproblem båda två. Tanken då var ju att jag skulle göra ett test för att se vad jag hade för utgångsläge, och att få hjälp med träningsplaneringen inför Vätternrundan. När vi blev tvungna att avboka så tänkte vi först försöka få till testerna några veckor senare. Men det var lättare sagt än gjort. Eftersom Mattias håller till i Göteborg, så är det svårt att ta det en vardagskväll. Och han har väl inte haft jättemycket tid över på helgerna nu i vår. Tiden drog iväg och nu kände vi inte att vi  behövde nån hjälp av honom längre. Träningen är vi redan igång med och det funkar ju finfint. Jag har ju egentligen tillräckliga kunskaper för att planera träningen själv, men det är ju alltid kul att få input från andra. Eller att någon som VERKLIGEN kan, säger åt mig vad jag ska göra…

Men testet är redan betalt, och nu när jag ändå ska ner till Göteborg på kurs under v.20, så blev jag lite sugen igen. Så nu är det bokat och klart. Torsdag 16/5 är det dags. Framförallt ska det bli intressant att få se mina testvärden nu när jag har kört lite hårdare, och dessutom få veta mina svagheter och vad jag ska fokusera på sista månaden fram till Vätternrundan.