Etiketter

, ,

Idag lyxade vi till det lite och flexade ut till lunch och stack ut på ett distanspass i solen. Vindvästpremiär – nu är det vår!!

Efter ca 5 km kändes mina ben fullproppade av mjölksyra. Jag kände att risken för att det skulle bli ett riktigt gnälligt pass var rätt stor. Jag hatar mig själv när jag gnäller och klagar, men av någon anledning (oftast mjölksyra) så blir det så ibland. Men så bestämde jag mig för att ändå köra på ordentligt och hoppas att det skulle släppa, eller ta den ordentliga smällen när den väl kom. Det fina var att den aldrig kom idag, inte på riktigt. Jag kände mig riktigt stark i benen hela vägen.

I Grythyttan stannade vi på ”Kringlan” och fikade lite innan vi fortsatte hemåt. Jag var lite orolig över alla sega backar på hemvägen, jag brukar vara trött redan innan vi kommer till dem. Så mentalt var jag inställd på att det skulle gå väldigt sakta hem från Grythyttan. Döm om min förvåning när även det gick bra. 227 minuter, 118 km, 932 höjdmeter. En bra dag helt enkelt!

Lattelööööv

Lattelööööv

Cykelfika

Cykelfika

 

Klicka på bilden för att se hela passet

Klicka på bilden för att se hela passet

20130416Väl tillbaks i Gyttorp åkte jag hem och bytte till crossen och så passade jag på att ”göra två flugor på smällen”, genom att trampa ur benen lite samtidigt som jag höll mamma sällskap på hennes första cykelpass för i år.