Etiketter

, , , , ,

Roligt i det här fallet var ett tröskelpass på trainern… Jo, jag vet att jag skrev häromdagen att jag inte skulle köra fler tröskelpass på trainern just nu. Men jag bestämde mig för att testa ändå, nu när det ändå kändes så bra igår. Däremot såg jag till att inte köra så långa intervaller, för det är ju där huvudet kraschar. Så jag körde ”Palmer” på TrainerRoad. Efter uppvärmningen var det 10×2 minuter på stressad tröskel, med 1 minuts vila emellan. Det gick kanon! Varning varning, självförtroende på uppåtgående igen…

Såhär såg det ut idag

Såhär såg det ut idag

Tidigare på eftermiddagen/kvällen hängde jag och småtrollen hemma hos Anne. Supermysigt med lite tjejsnack och pannkakor. Det blir på tok för sällan. Vi behöver dock göra om det snart igen, men utan barn, eftersom 8 nyfikna små öron inte ska höra allt tjejsnack…

Nä, nu är det hög tid att krama kudden!

Natti natti

nattinatti