Etiketter

, , , , ,

Jodå, det har hunnits med lite cykling idag också. Och en del jobb, såklart. Hade dessutom tänkt hinna med en löptur med ”Hannas löpgrupp”, men då körde det ihop sig med jobbet tyvärr. När jag sen läste att de hade kört tuffa intervaller och styrka, så kan jag väl kanske känna att mina ben var nog rätt nöjda över att hänga på jobbet istället. De har fått så det räcker ändå i helgen.

Varken jag eller Per var jättepepp på cykling i morse. Men solen sken och jag ville få ihop 10 timmar på cykel den här veckan, så vi pallrade oss iväg på en liten runda. Vågade inte dra iväg för långt, eftersom det blåste en del och jag inte hade jättemycket pangpang att skryta med i benen och därför inte skulle kunna snabbspurta till jobbet om det uppstod problem. Så det fick bli två varv runt Gyttorp-Striberg-Nora-Gyttorp. Vi tog det lugnt och hade det inte varit för vinden så hade det varit väldigt skönt. Efter 90 minuter avrundade vi och drog oss hemåt. Per la sig i soffan och jag krigade vidare på trainern, medan vi tittade på Paris Roubaix.

Var återigen nära att vika ner mig på trainern. Men jag lyckades tala mig själv tillrätta, eftersom det inte var jobbigt – det gick hur lätt som helst. Men jag hade ändå lust att kliva av och krypa upp i soffan jag också. Bet trots allt ihop i de planerade 90 minuterna. Sen fick jag – hör och häpna – åka och jobba…

Totalt under veckan fick jag ihop 10 tim och 37 min på cykeln, varav 3 tim och 15 min på trainern. Dryga 20 mil har jag tillryggalagt utomhus. Så nu tänker jag inte göra mer den här veckan…

Den här veckan har tyvärr varit lite dåligt med både maten och sömnen. Men jag har åtminstone fått betalt för det!

Den här veckan har tyvärr varit lite dåligt med både maten och sömnen. Men jag har åtminstone fått betalt för det!