Etiketter

, ,

Ikväll gjorde jag nåt som jag typ aldrig gör, jag cyklade istället för att ta bilen. Är det nåt jag är dålig på så är det vardagsmotionen. Det är ju så mycket smidigare att ta bilen, man behöver inte fundera över om man kommer bli svettig, vad man ska ha på sig, hur lång tid det kommer ta, osv osv.

Men när jag skulle iväg på Me&I-visning nu ikväll och solen sken och det var nästan helt vindstilla, och jag dessutom hade vilodag, så verkade det ovanligt korkat att ta bilen. Det enda argumentet jag funderade lite över, var att jag har beredskap och därför kanske borde ta bilen utifall att jag skulle bli tvungen att åka och jobba. Men inte ens det argumentet höll så långt, eftersom jag gott och väl skulle hinna hem och byta till bilen och ta mig till jobbet på 30 minuter. Så jag cyklade. Det svåra med transportcykling, förutom vad man ska ha på sig, är att jag inte kan ta det lugnt. Jag kör på max ändå. Cykla i jeans var ingen jättehit, men det kändes lite overkill att ta med ombyte när jag skulle cykla typ 7 km enkel vända… Nöjde mig med att ta med ombyte på överkroppen.

Snyggt...

Snyggt…

På visningen bjöds det på supersmarrigt fika! Ost och kex och vindruvor och melon och massa sånt smått och gott som även jag som inte får äta fika, fick äta. Bra där Jenny!

Supersmarrigt!

Supersmarrigt!

Som vanligt fanns det väldigt mycket snygga kläder. Men de är ju inte gratis… Och eftersom jag alltid vill köpa två av allt, så tjejerna får likadana kläder, så sticker det ju iväg. Men jag höll igen och köpte bara varsin tunika åt dem. Med tanke på hur snabbt de växer och hur mycket de sliter på kläderna, så nöjer jag mig med några enstaka dyrare plagg och så fyller vi upp garderoben på H&M istället.

Moody frogsGissa vad jag som hände när jag kom innanför dörren hemma? Jo, telefonen ringde och jag fick åka och jobba… Är inte den här veckan slut snart?!