Etiketter

, , , ,

Idag var jag definivt inte det första. Troligtvis borde jag inte vara det andra heller. Men idag är en sån dag när det känns som om jag, vinterns träning till trots, inte är det minsta starkare än vad jag var förra året vid den här tiden. Kollar jag på enstaka träningspass på Funbeat, som jag registrerade förra året i mars-april, så ser det inte ut som att jag skulle vara starkare nu. Rimligtvis borde jag vara det. Det kanske bara är farten som saknas? Jag hoppas det, annars vettesjutton hur det ska gå… Jaja, om två veckor är det Östgötaloppet. Det ska bli skönt att få köra klunga och känna på formen ordentligt. Loppet i sig är inte så långt, men några av oss som ska köra Tjejvättern tillsammans, ska köra det för att få in ett gemensamt träningspass. Ser jag fram emot!

Idag var det racerpremiär! Härligt härligt!! Men det var ju minst lika jobbigt som att köra cross… Skillnaden är väl att det går lite snabbare. Det rullar ju aningens lättare. Och solen sken och livet var grejt! Först timmen kändes riktigt bra. Benen starka och trots skapligt kuperad väg, så höll jag snittet på 29km/h. Efter en timma vände jag hemåt och körde i stort sett samma väg tillbaks. Då var det med stumma och värkande lår. Snittet sjönk i kapp med modet. Idag var det benen som inte räckte till. Men gårdagens backträning satt väl kanske i. Konstigt vore det väl annars i och för sig…

Jo, så är det ju faktiskt...

Jo, så är det ju faktiskt…

 

Pärlan redo för utomhuspremiären

Pärlan redo för utomhuspremiären