Etiketter

, , ,

Veckan kunde inte ha avslutats på ett bättre sätt!

Jag velade lite fram och tillbaks imorse om huruvida mitt knä skulle hålla för en tur till. Eller framförallt om det skulle hålla resten av säsongen om jag körde en tur till just nu. Till slut bestämde jag mig för att hoppa över cyklingen idag. Men när solen strålade och Per ritade om rutten till ca 45 km platt och fin cykling, så kunde jag inte hålla mig… Det blev en lugn och fin tur i kanonväder. Jag höll mig på lilla klingan i stort sett hela tiden. Mot slutet när det var platt och medvind så var jag tvungen att gå upp på stora klingan för att inte studsa av cykeln, men i övrigt såg jag till att träna på rundtrampet och att hålla HÖG kadens. Så låren fick jobba ordentligt, trots den kortare och plattare rundan.

Vi var tillbaks i hamnen lagom till en sen lunch. Satt läääänge och käkade tapas och drack cappuccino. När vi inte kunde sitta och ta upp plats längre så rullade vi tillbaks till hotellet, ställde upp cyklarna på rummet och gick ner och njöt vid poolen istället. En riktig toppendag minst sagt. Ett mycket bra avslut på en skön cykelvecka.

5 saker jag har saknat under veckan:

  1. Mina småtroll (såklart)
  2. Milo & Melker
  3. Mina elektroniska växlar
  4. Min sadel
  5. Ja, och så mamma, Marit och Linda såklart (de blir så ledsna om de inte får ett omnämnande 😉 )

Sammanfattning av veckans cykling:

  • 1555 minuter/ 1 dag, 1 tim, 54 min, 30 sek
  • 647,31 km
  • 5671 höjdmeter (enligt min gps, enligt Pers är det mer)

Jo det är nog lite mer av allt, än vad vi hade kunnat skrapa ihop under en vecka hemma i snön…

SAM_0579

SAM_0582

SAM_0584

SAM_0589