Etiketter

, , , , ,

Igår var jag så dum att jag missade stretchingen. Inte satte jag på mig kompressionstightsen heller. Det straffade sig idag. Ganska snart efter start idag började mitt ena knä säga ifrån. Det känns att benen har fått jobba hårt många dagar i rad nu. Jag växlade ner och körde på lilla klingan så mycket som möjligt. Då upptäckte jag hur trötta mina lårmuskler verkligen var. Tydligen var jag rätt tom på energi också, för herregud vilka skitben jag hade! En banan gjorde susen mot sura miner och sega ben. Tyvärr hjälpte den inte mot onda knän… Men medvinden hemåt gjorde det lite lättare åtminstone. Idag körde vi på väldigt mycket små fina vägar, så på det stora hela var det en positiv upplevelse även idag. Det är så kul att cykla! 😀

Sammanfattningsvis blev det:

  • 101 km
  • 4:03 timmar
  • 894 höjdmeter

Nu har jag stretchat ordentligt, smort med Voltarensalva, tagit på mig kompressionstightsen och håller tummarna för att knäna håller en sista liten sväng imorgon. Sen blir det vila för hela slanten i flera dagar.

SAM_0561

SAM_0565

SAM_0568

SAM_0574

SAM_0575

Dagens lunch

Dagens lunch