Etiketter

, , , ,

Det var precis så jag kände mig i morse när jag vaknade efter en natt med väldigt orolig och avbruten sömn. Jag var trött i hela kroppen, hade ont på alla möjliga ställen och kände mig allmänt sliten. Efter frukost blev jag dessutom alldeles yr och illamående. Att det sen blåste och regnade ute gjorde inte cykelturen mer lockande. Helst hade jag legat kvar i sängen hela dagen. Men jag kröp väl ner i sängen med en flaska vätskeersättning och låg och slumrade en stund tills både vädret och min kropp kändes bättre. Jag ville ju inte att Per skulle få mer träning än jag under veckan, så det var bara att bita ihop. 😉

Väl uppe på cykeln ångrade jag inte en sekund att jag inte låg kvar i sängen. Eller jo, det kom en rätt kylig regnskur när vi hade varit ute ca 45 minuter. Då blev jag kall och dessutom strulade gps:en en massa så vi körde fel. Hade inte benen känts så pigga så hade jag vänt hemåt då, men det kändes som slöseri med finfina ben. Resten av turen var riktigt skön. Solen tittade fram då och då, men oftast gömde den sig bakom molnen. Blåste gjorde det iallafall ordentligt på hemvägen.

Turen avslutades även idag med mat nere i hamnen. Idag blev det pizza. Helt oväntat smakade även den väldigt bra…

  • Cykeltid: 4:21
  • Sträcka: 110 km
  • Höjdmeter: Ca 730 m

SAM_0555

SAM_0554

Dagens lunch

Dagens lunch