Etiketter

, ,

Cykelbränna...

Cykelbränna…

Om nån missade referensen till Sällskapsresan, så var det nog alldeles för länge sedan ni såg filmen. Ta en titt här så länge.

För enkelhetens skull sammanfattar jag dagens tur i lite siffror först.

  • Total tid: 4:33
  • Sträcka: 123 km
  • Höjdmeter: 778 m
  • Antal punkor: 1 st (på hotellrummet före avfärd…)

Det var två slitna själar som satte sig på cyklarna på förmiddagen. Konstigt nog så vaknade kroppen till så snart jag började trampa. Benen kändes riktigt bra större delen av turen. Inga klättringar idag, men visst går det uppför en del. Men som tur är, även nedför. Idag var nog den mentala tröttheten värst. Jag fick några svackor när jag kände mig väldigt seg i benen, men när jag lyckades slå bort de tankarna och tanka i mig lite sportdryck, så visade det sig att det inte var några större fel på benen idag heller. Tyvärr ömmar knän och fotleder litegrann då och då. Det har ju blivit en del belastning på dem senaste dagarna.

Rundan avslutades nere i hamnen där vi avnjöt supersmarrig pasta i soooolen. Avrundade måltiden med en god cappuccino. Utsvultna cyklister måste vara några av de mest tacksamma matgästerna – allt smakar ju utsökt!

Väl tillbaks hemma på hotellet avnjöt vi dagens sista solstålar på balkongen. Nu kommer det inte hända mycket mer idag. Men först några bilder. Blev inte så många idag, vi cyklade mest.

Ursäkta de neddragna dragkedjorna...

Ursäkta de neddragna dragkedjorna…

Dagens lunch

Dagens lunch

Till och med kameran svettas tydligen

Till och med kameran svettas tydligen

Tack å gonatt 😉