Etiketter

,

Skönt att vara här! Det är ingen direkt värme, men det är väldigt skönt ändå. Solen värmer när den är framme och man kan gå i t-shirt utan att frysa. Även om Mallorca-borna går i vinterjackor och mössor och tittar på en som att man saknar en häst eller två.

I dag har det mest varit resande, rekande och slappande. Vi har kollat av de närmaste omgivningarna, kollat att cykelbokningen är ok så vi får våra cyklar i morgon, och testat buffén på hotellet. Den fick klart godkänt. Framför allt eftersom vi var så trötta att vi inte orkade ta oss längre bort än bottenvåningen på hotellet. 2 timmar sömn under en natt är inte optimalt…

Än så länge kan resan sammanfattas med att det är två typer av människor här; (elit)cyklister och gamla pensionärer som knappt kan röra sig. Cyklisterna var redan på plats, för medelåldern på planet hit var ca 75 år. Jag har aldrig varit på en resa där det har varit så många käppar ombord på planet! Jaja, sålänge det inte är några käppar i cykelhjulen så är det väl ok…

Jodå, det finns snö här också...

Jodå, det finns snö här också…

Utsikten från middagsbordet - ser väl inte så tokigt ut?

Utsikten från middagsbordet – ser väl inte så tokigt ut?