Etiketter

, , , ,

På förmiddagen stack jag och Per ut på crossarna för ett härligt soligt distanspass. Det var inte jättehärligt. Till och från värmde solen, men däremellan var det faktiskt rätt kallt.

Eftersom jag har beredskap och måste kunna infinna mig på jobbet inom 30 minuter om nån ringer, så blev det en sån där rolig runda med 30 minuter åt ett håll och så tillbaks, 30 minuter åt ett annat håll och så vidare. Mina lungor blev djupfrysta kändes det som. Benen kändes väldigt bra, utom precis sista biten. Men den kalla luften i kombo med hög puls känns inte jättetoppen. Totalt blev det 2½ timma, istället för 3, eftersom min telefon ringde och räddade oss på slutet. Jag behövde aldrig åka till jobbet. Men eftersom vi körde på bara vatten och med rätt hög puls, så började vi båda känna oss rätt tomma i kroppen. Så vi valde att skippa den sista svängen och åka hem och äta och värma oss istället.

Nu har vi klämt i oss pizza och choklad, jag har tagit ett varmt bad, och så har vi slappat lite i soffan och kollat på cykel. Så nu är det dags att ladda om för kvällens 40-årspartaj. Jag är rätt nöjd att jag måste vara nykter ikväll. Ett hårt träningspass följt av alkohol är sällan någon bra kombination. Så mitt uppdrag ikväll blir väl att ta hand om den oäkta hälften, som verkar ännu mer sliten än jag känner mig, och dessutom ska dricka alkohol ikväll. Wish me luck…

SAM_0457

SAM_0455SAM_0454

SAM_0453

Återhämtning...

Återhämtning…