Etiketter

Dags för beredskapsvecka igen, då vet man aldrig hur det blir med träningen… Får försöka klämma in passen någonstans under dagen. Förra veckan kändes träningen bra, förutom att benen är lite sega och att lufttillförseln känns lite begränsad ibland. Men jag har friskförklarat mig själv, så nu är det bara att komma tillbaks till rätt nivå på träningen igen.

Måndag 4/3 – VILA (Gång-/löpintervaller med mamma)

Tisdag 5/3 – 45 min styrka (morgonträning) +90 min VO2max på trainer

Onsdag 6/3 – 90 min tröskelintervaller på trainer

Torsdag 7/3 – 44 min sweetspot på trainer (morgonträning) + Skidåkning med Linda (och Marit?) + Styrketräning med mamma

Fredag 8/3 – VILA

Lördag 9/3 –  180 min distanscykling

Söndag 10/3 – 240 min distanscykling + Gång-/löpintervaller med mamma + Löpträning (Hannas löpgrupp)

Sufferfest-motto

Sufferfest-motto