Etiketter

, , , ,

Utecykling två dagar i rad! Idag var det ju riktigt härligt ute, trots blåsten. Igår var det ju mest blåst tyvärr, även om solen tittade fram lite mot slutet.

Igår började jag dagen med ett PT-pass med mamma. Löpning/gång-intervaller stod på schemat. Hon jobbade på superbra, så nu är vi igång! Sen svidade jag om till cykelkläder och stack ut en sväng. Jag kunde inte sticka så långt hemifrån eftersom Per har beredskap och han var hemma med barnen. Cyklade 45 min åt ett håll och vände. Sen var tanken att jag skulle köra en vända åt nåt annat håll när jag närmade mig hemmet. Men då var jag så hungrig och kissnödig, så jag vek ner mig och åkte hem. 1:20 blev det åtminstone i delvis kraftig motvind.

Såhär kul tycker mamma att det är att springa!

Såhär kul tycker mamma att det är att springa!

Milo var med och körde intervaller

Milo var med och körde intervaller

Passet avklarat!

Passet avklarat!

Idag sken ju solen så härligt, så jag kollade in Vasalopps-starten, sen drog jag iväg med cykeln igen. Väldigt blåsigt idag också. Tyvärr blev Per tvungen att åka och jobba, så rundan blev ca 1:50. När jag kom hem stod trainern laddad och klar för att jag skulle kunna avsluta mitt distanspass hemma och samtidigt se målgången på Vasaloppet (tack älskling). Nu blir det ju inte alltid som man tänkt sig… Två övertrötta barn som sovit alldeles för få timmar i natt, var inget bra sällskap när man ska träna. De ville ha min uppmärksamhet hela tiden. Tjugo minuter och 3 stopp senare gav jag upp. Jag fick bara dåligt samvete av att försöka hjälpa/trösta/roa barn, samtidigt som jag satt och trampade cykel. Så var det med det. Men dryga 3 timmar på cykel ute i helgen är ju bättre än inget såhär i början av mars!

SAM_0442

Hur härligt är det inte?!

Hur härligt är det inte?!