Etiketter

, , , ,

Tröskelpass på trainern igår kväll. Ruskigt tungt. Men det kändes inte så mycket som att det skulle vara förkylningen som sitter kvar i kroppen, utan snarare att jag inte har kört ordentligt på ett tag. Däremot producerar jag enorma mängder snor och slem… Fräscht, jag vet! Det blir omgående en mindre driva med näsdukar runt mig. Så visst, helt återställd är jag väl inte. Och pulsen tar lite extra lång tid på sig att gå ner emellan intervallerna. Slemmandet och den höga pulsen under återhämtningen gör ju att passet blir extra jobbigt. Men som sagt, det kändes rätt bra ändå.

100 minuter blev det. Först Miter på Trainerroad och sen 10 min extra nedvarvning i bonus för att benen skulle få en chans att återhämta sig.

Tröskelpass ska tydligen vara bra skit...

Tröskelpass ska tydligen vara bra skit…

Tanken att vika ner mig dök upp ett par gånger… Jag misstänker att det är huvudet som glömmer snabbast när man vilar. Så nu ska jag öva upp mig igen på att jobbigt är något bra. Och man kan ju knappast vika ner sig när man har såhär proffsiga kläder på sig!

Nyaste dressen

Nyaste dressen

DSC_0687