Etiketter

,

04:30 + styrketräning + hemmaträning = En kombo som jag inte har pannben för att klara av just nu tydligen. Jag gick upp ur sängen och var inte ens särskilt trött. Och jag mådde dessutom bättre än jag har gjort på mornarna på flera veckor. Men jag kunde inte förmå mig själv att gymma hemma. Så jag kröp ner bredvid tjejerna, (som av någon anledning hade hamnat i våran säng båda två), och sov en timme till när Per drog till gymmet. Det var myyyyysigt! Tyvärr var jag ju, helt oväntat, tröttare när jag var tvungen att gå upp. Men det var det värt.

Ikväll ska jag testa kroppen, och framförallt lungorna, ordentligt genom att köra en Sufferfest-film. Bring it on!

På ”allmän” begäran, från Elna åtminstone, så kommer här en bild på mig i min übersnygga Shut-up-legs-tisssha.

Shut up legs