Etiketter

,

Statusuppdatering 1: Inte en enda hostattack i natt! Känner mig så pass fräsch att jag har svårt att hålla mig ifrån träning idag. Men just därför ska jag faktiskt vila idag också. Det får bli en ordentlig långpromenad, men i övrigt bara stillhet. Förhoppningsvis gör det att jag inte får bakslag imorgon när jag kör igång träningen igen.

Statusuppdatering 2: Vad gäller utmaningen att inte äta godis och andra sötsaker. En vecka avklarad. Eller nästan. Men första helgen avklarad, helt utan problem. Fredagsmyset gick obemärkt förbi tack vare att vi gjorde hemgjorda hamburgare och jag blev så mätt att jag inte var sugen på nåt annat på hela kvällen. Igår kväll var jag inte heller särskilt sugen på nåt. Åt ett 10-tal ostkrokar och en liten bit mörk choklad. Mest för att det var lördag och det var då chansen fanns. Antagligen är det förkylningen som gör att jag inte är så sugen. Är inte särskilt sugen på mat heller, det äter jag mest för att jag måste. Så vi får väl se hur nästa helg avlöper… Än så länge: No problem!