Etiketter

, , , ,

Igår tillbringade jag dagen med att sova, sova och sova lite till. När jag inte sov så låg jag i soffan och läste eller kollade på TV. Kände mig riktigt skaplig fram på eftermiddagen. Blev lagom bitter över den strålande solen utanför. Tog med mig Milo ut i skogen på en promenad. Det blev en lugn och skön tur i solskenet. Den friska luften gjorde att jag kände mig riktigt pigg. Efter att ha tankat lite energi så gick jag in och la mig och kollade på TV igen. Att verkligen VILA, inte bara träningsvila, utan att ligga på rygg och göra så lite som möjligt är svårt. Men det verkar vara det som är grejjen för att bli frisk. Så det var nog bra att jag tillslut bestämde mig för att jag var för sjuk för att gå till jobbet.

Idag är jag mycket piggare. Luftrören känns bättre. Jag hostar ju naturligtvis fortfarande en del, men ingen huvudvärk och inte så slö. MEN, nu har jag fått feber istället… Försöker ändå se det från den ljusa sidan. Hellre feber än luftrörs-/halsproblem. För feber brukar trots allt inte vara mer än på sin höjd ett par dagar. Hostan kan ju hålla i sig i flera veckor. Så min plan är total vila hela helgen och sen kunna vara tillbaks så smått på banan på måndag. Sådetså!

Idag tänker jag roa mig med att dricka kaffe och knåpa på träningsprogram. Kan man inte träna, så kan man planera. Me like! Dels ska jag sätta ihop ett program till mig så jag har nåt att fortsätta på efter uppbyggnadsprogrammet, som egentligen är slut på söndag. Och dels ska jag sätta ihop ett program för att få fart på mammsen. Hon får vara mitt projektarbete medan jag återupplivar mina PT-kunskaper… Båda programmen startar 1/3, så det är bara att sätta igång!

Mina vänner för dagen

Mina vänner för dagen