Etiketter

Då har jag tillslut kommit fram till den sista veckan i mitt uppbyggnadsprogram. Istället för de ordinarie distanspassen till helgen, kommer det istället bli tester på lördag. Vi åker till Mattias Reck och gör Padilla-test. Ska bli spännande att se hur man ligger till i testvärdena, jämfört med när vi gjorde testerna i januari förra året på Aktivitus! Med tanke på skillnaderna i träning, så borde det se bättre ut i år. Annars kommer jag bli rätt sänkt… Å andra sidan ser det ut som att jag kommer få göra testet med en förkylning i kroppen. Så man ska väl inte hoppas på för mycket. Det enda jag hoppas på nu är att halsontet och febern håller sig lååångt borta, så jag åtminstone kan genomföra testet överhuvudtaget!

Men först – en veckas träning kvar!

Måndag 18/2 – 60 min powerwalk + 30 min styrketräning (känna på kroppen lite)

Tisdag 19/2 – 90 min Vo2max-intervaller på trainer (2×3+3) Det kanske inte blir VO2max, som det var tänkt… Vi får se hur det känns, om jag kan göra det utan risk för återfall i förkylningen.

Onsdag 20/2 – 30 min styrketräning + 120 min cykling i distanstempo ute på crossen

Torsdag 21/2 – 90 min styrkeintervaller på trainer (4×8+4)

Fredag 22/2 – 60 min powerwalk

Lördag 23/2 –  Padilla-test

Söndag 24/2- 60 min powerwalk/180 min distans ute (lite beroende på hur kroppen känns, samt när vi kommer hem från Gbg)

simple