Etiketter

,

Måttlighet är inte min grej. Det är allt eller inget som gäller. Och det gäller allt. Så nu får det vara slut på sötsaker! Nu när jag har varit lite småkrasslig så blir det om möjligt ännu mer onyttigheter. Är jag sjukare så brukar jag inte vara sugen alls. Men nu är jag sådär lagom småsjuk. För sjuk för att träna = tillräckligt sjuk för att tycka synd om mig själv = äter onyttiga saker som tröst… Och det hänger ihop med träningen. När jag tränar mycket så är jag sällan sötsugen, för då äter jag som jag ska. Nu har jag inte haft ork/lust att laga bra mat och då blir jag såklart sötsugen istället.

Fr.o.m. idag och 2 månader framöver gäller alltså följande:

  • Inget godis söndag-fredag, på lördagar är det minst 70%-ig choklad som gäller.
  • Ingen glass
  • Fika är ENDAST tillåtet om jag är bortbjuden på kalas (och det hjälper alltså inte att jag bjuder in mig hos nån och kallar det för kalas…)
  • Ingen läsk (inget problem, för det dricker jag sällan annars heller)

Och nu när jag har skrivit det här på bloggen så är det fritt fram att håna, skälla, skratta och peka på mig om jag skulle trilla dit.

Så, vilka är med?!

failure