Etiketter

, ,

Idag ville jag inte alls kliva ur sängen. Jag är trött. Mina ben är trötta. Det regnar ute. Hur det nu kan göra det när det är -4 grader? Jag fryser. Någonstans känner jag att en förkylning ligger och lurar.

Så. Slutgnällt!

Igår kväll var vardagsrummet fullt med högljudda män. Eftersom jag inte delar deras intresse för fotboll, så hoppade jag över Champions League-kvällen och ägnade mig åt roligare saker – min trainer… Detta gjorde dock att jag fick välja mellan att sitta framför kaminen eller att knö in allt i det über-rosa Hello Kitty-rummet. Det fick bli det sista. När jag var färdig efter 60 min hade jag förvandlat tjejernas lekrum till en ångbastu.

Rosa rummet

Passet skulle vara ett lätt återhämtningspass, helst utomhus. Istället blev det ett Sweetspot-pass inomhus. Med grymt sega ben. De kom igång bättre och bättre vartefter. Men då blev det å andra sidan mindre och mindre med syre i rummet. Så sammanfattningsvis så var det ett jobbigt pass ändå. Och att jag hade kört en hel del benstyrka på morgonen gjorde inte att det kändes lättare…

Ikväll är det mer cykling. Sen är det en välförtjänt och efterlängtad vilodag imorgon. Fredagsmys FTW!