Etiketter

, , , , , ,

Det var ungefär så jag kände mig i morse när jag styrketränade hemma. Förutom att min kropp motarbetade mig pga den tidiga timmen och de ömmande musklerna, så hade jag ”hjälp” av en hund och en katt. Milo kom och skulle ligga väldigt-nära-typ-uppepå mig när jag gjorde situps. Sixten la sig under mig och skulle döda mina hörlurssladdar när jag gjorde armhävningar. Lite extra krydda sådär…

Igår kväll var det tisdag = trainerkväll. Planen var att köra tröskelintervaller och vila på sweetspot. Men benen kändes bra (när jag slapp gå på dem) och sweetspot kändes lite för slappt. Så jag petade upp intensiteten till 106% och körde ändå en bit över målet. Mycket bra! Och jobbigt. Istället för att vila på Sweet Spot, så vilade jag på tröskeln och körde intervallerna på VO2max.

20130212

 

Idag fyller Per år. Det firade jag och tjejerna genom att förnedra – förlåt förära- honom med en OnePiece 😀 Tjejerna tyckte att det var en bra idé eftersom han så uppenbart är avundsjuk på deras… Jag tog ett kort på honom när han provade den, men den bilden fick jag visst inte lägga ut på nätet av nån anledning. Den kan däremot vara bra att han i utpressningssyfte i framtiden.  Men han fick en snygg t-shirt och kaffemuggar från Après Vélo också, så vi var lite snälla iallafall.

Blir fint att dricka morgonkaffet ur i helgen!

Blir fint att dricka morgonkaffet ur i helgen!

t-shirt