Etiketter

, , , ,

Jag tycker ju att jag borde ha mer tid att skriva här när det är helg, men så är det tydligen inte…

Sammanfattningsvis har jag haft några beredskapsutryckningar, så ett par stycken vändor till jobbet har det blivit. I lördags agerade vi flyttfirma = bra träning i trevligt sällskap. Jag har hunnit slå rekord i idioti. 2½ timma på trainern i lördags och 2 timmar i söndags… Så nu har jag sett hela första säsongen av The Wire och samtidigt klarat av mina distanspass! Jag hade ju bokat in långa härliga distanspass utomhus i solsken. Men all snö som kommer gör att det inte riktigt blev så.

Igår var jag även med Hannas löpgrupp och sprang. Det var bara jag, Hanna och Marit, men det gjorde ju inte att det kändes lättare. 7km löpning med insprängd styrka i form av benböj, utfall, upphopp, burpees, armhävningar och plankan. När jag kom hem var jag riktigt trött. Vi åt pizza, jag tog ett bad och en tupplur på soffan under filten. Behöver jag säga att det var svårt att ta sig upp på trainern efter det? Men vad ska man göra? Bara att köra på. Sömningheten och frusenheten gav med sig så fort jag började trampa. Som vanligt.

Idag är mina ben som två trötta och onda ting. Kompressionstightsen sitter på under jeansen för att hålla mig upprätt…

Marit och Hanna

Marit och Hanna

Svårt att ta skarpa kort när man samtidigt springer...

Svårt att ta skarpa kort när man samtidigt springer…