Etiketter

, , ,

Det blev ju som bekant ingen träning i morse, av ren och skär slöhet. Men efter jobbet tog jag igen det. Styrketräning stod det på schemat, men jag var lite sugen på att komma ut i friska luften. Så jag passade på att värma upp genom att chocka kroppen med lite löpning. Det händer inte så ruskigt ofta. Riktigt skönt var det och benen kändes pigga och glada. All snön som har kommit gjorde dock att det var både halt och tungsprunget, jag fick liksom inget direkt fäste. Men jag tog det lugnt och fint och var ute i 40 minuter. Gissar på att jag höll ca 6-minuterstempo, så det var inte några sprinter direkt. Men som sagt, skönt att komma ut.

svartvitt

När jag kom in igen körde jag igenom kroppen med några styrkeövningar för överkropp och core. Inklusive några pinneövningar för rörligheten. Sen var jag duktig och stretchade ordentligt.

Vi får se om det går bättre att komma upp imorgon bitti, då är det tänkt att jag ska köra lite trainer. Det där med att cykla ute får jag nog glömma, med tanke på mängden snö.