Etiketter

, , ,

Nu är etapp 4 avklarad. A Very Dark Place. Nog var det mörkt allt. Åtminstone till och från. Två av de fem tunga intervallerna kändes riktigt bra. Så länge jag får ligga kvar på samma tunga växlar och bara trampa så funkar allt fint. Det är när de kräver att jag ska byta kadens eller växel eller ställa mig upp/sätta mig ner stup i kvarten, som det börjar strula till sig. Hjärnan får tydligen inte tillräckligt med syre för att alla kopplingar ska kunna göras. Resultat: Benen stumnar och pulsen drar iväg. Men jag bet ihop och höll mig på 100% hela vägen igenom Det var ju ”bara” 55 minuter idag. 😉

Imorgon måste jag flexa ut lunch för att jag ska hinna köra den planerade etappen. På em drar vi sedan iväg till Stockholm och Cirkus för att njuta av The Hives!! Världens bästa mamma är hemma med tjejerna, så vi åker hem igen efter konserten. Lång dag blir det…