Etiketter

, , , ,

Ja, det var väl inte med några stora marginaler. Men så snart jag kom av cykeln så kändes livet lite lättare igen. Återhämtningen är det inga större fel på åtminstone.

Inledde med Extra Shot på 100% intensitet. Den är egentligen gjord för att vara just en ”extra shot”, och ska köras direkt EFTER en annan film – inte FÖRE. Detta pga att det inte är någon uppvärmning, förutom ca en minuts trampande på låg effekt. Sen är det lite som att cykla med Per… Gå ut på max och öka. Vaddå, går det för fort? Måste du värma upp? 😉 När kroppen väl hade hämtat sig från chocken så kändes det riktigt bra. Det var tufft, men det gick. När jag hade avslutat de ca 20 minuterna och det var dags att byta film (jag passade även på att fylla på vattenflaskorna), så var det rätt skönt med en kortkort paus.

Film nr 2 – Fight Club, kändes ju som rena semestern. I början. Sen fick semestern ett abrupt slut. Ca 42 minuter in i filmen fick jag vika ner mig och dra ner intensiteten till 95%. Atackerna gick riktigt bra, men däremellan ville mina ben inte alls hålla en kadens på 100 rpm. Jag tror nån hade hällt sirap i vevpartiet. Jaja, jag tog mig i mål med flaggan nånstans i närheten av toppen i allafall.

Och om det nu är så att ”Pain is just weakness leaving the body”, så kan jag glädja mig åt att jag har blivit några snäpp starkare idag. För ont, det gjorde det!

nevergiveup